Insemnari dintr-o tara mare

Autor: Bill Bryson
Editura: Polirom
Categorie: Lifestyle, sport, timp liber
Produs: Insemnari dintr-o tara mare
ID produs: 9789734674725

Insemnari dintr-o tara mare de Bill Bryson – Descriere

Bill Bryson are un adevarat talent de a fi depasit de situatie oriunde se duce – chiar si (sau mai ales) in locul unde s-a nascut. Revenind in SUA dupa doua decenii petrecute in Marea Britanie, redescopera cu bucurie comori de mult uitate ale copilariei: glorioasa toamna din New England, tinuta caraghioasa a oamenilor in pantaloni scurti si camerele de motel in care poti conta pe faptul ca vei fi trezit in toiul noptii de un tipat patrunzator, urmat de o voce de femeie care implora: „Lasa pistolul, Vinnie! Fac orice vrei”. Fie ca discuta despre inestimabila utilitate a tocatorului de resturi menajere, despre exotismul faptului ca alimentele iti sint puse in punga la supermarket sau despre emisiunile TV deplorabile, Bill Bryson face uz de umorul sau inegalabil pentru a descrie unul dintre cele mai stranii fenomene: modul de viata american.”Povestiri incintatoare, pline de afectiune si in acelasi timp expunind remarcabil de succint ridicolul…
Aceasta nu e o carte pe care s-o citesti dintr-o rasuflare. E o carte pe care sa o savurezi.” (The Times)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Bill Bryson

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Lifestyle, sport, timp liber

One thought on “Insemnari dintr-o tara mare de Bill Bryson

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Insemnari dintr-o tara mare de Bill Bryson? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *