1 / 2

2 / 2Autor: Josh Malerman
Editura: Corint
Categorie: Fictiune
Produs: Inspectie
ID produs: 9786067937336

Inspectie de Josh Malerman – Descriere

Baietii sunt educati la o scoala pentru genii, fetele, la alta. Si niciunii nu au afl at de existenta celorlalti… pana acum.
Inventivul autor al romanului Bird Box: Orbeste te invita intr-o lume inselatoare, plina de secrete si minciuni. J este elev la o scoala ascunsa in adancul padurii, departe de restul lumii. Asemenea colegilor sai, baiatul crede ca enigmaticul fondator al institutiei ii este tata, iar colegii ii sunt frati.
Elevii de aici sunt educati sa devina adevarati copii-minune in domeniul artelor, al stiintelor si al sportului, iar viata lor la scoala este tot ce stiu… si li se ingaduie sa stie. Insa J banuieste faptul ca undeva, afara, dincolo de pini, se afl a altceva, asa ca incepe sa-si puna intrebari.
Care este adevaratul scop al acestui loc? De ce elevii nu-l pot parasi niciodata? Si ce enigme ascunde tatal lor? Intre timp, in cealalta parte a padurii, intr-o institutie asemanatoare celei in care invata J, o fata pe nume K isi pune exact aceleasi intrebari. J nu a vazut niciodata o fata, iar K nu a vazut niciodata un baiat. Pe masura ce J si K incep sa cerceteze secretele ciudatelor lor scoli, soarta ii face sa se descopere unul pe altul.
In Inspectie, talentatul autor Josh Malerman creeaza un sinistru si, deopotriva, poetic imn al egalitatii intre genuri, care-i va face pe cititori sa-si puna intrebari pana la ultima pagina.„Josh Malerman se pricepe de minune sa te tulbure si sa te faca sa iti pierzi echilibrul.” CHUCK WENDIG, autorul romanelor BLACKBIRDS si WANDERERS„Un basm pe dos, a carui actiune se petrece intr-o lume cu adevarat unica, ale carei secrete nu ar trebui nicicand dezvaluite, cel mai recent roman al lui Josh Malerman aduce in discutie momentele-cheie ale copilariei intr-o poveste ingenioasa, inteligenta, obsedanta despre maturizare si rebeliune.” SCOTT HAWKINS, autorul romanului THE LIBRARY AT MOUNT CHAR„Captivant si plin de suspans! Malerman imagineaza un basm diabolic despre o lume in care un baiat nu trebuia niciodata sa intalneasca o fata si despre iadul care se dezlantuie atunci cand ajung fata in fata.” J. D. BARKER, autorul romanelor THE FOURTH MONKEY si DRACUL„O poveste de-a dreptul tulburatoare despre maturizare, plasata intr-un loc de o cruzime inimaginabila.
Malerman a construit un sanctuar ciudat, care ne arata cat de primejdioase sunt convingerile care nu se pun niciodata la indoiala.” DATHAN AUERBACH, autorul romanelor BAD MAN si PENPAL

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Josh Malerman

Carti Editura CORINT

Carti din categoria Fictiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *