Intalnire periculoasa

Autor: Meredith Wild
Editura: Trei
Categorie: Fictiune
Produs: Intalnire periculoasa
ID produs: 9786067198713

Intalnire periculoasa de Meredith Wild – Descriere

Descopera primul volum din seria Hacker: un program IT genial, o poveste superba de dragoste – si multe altele…Hotarata sa lase in urma un trecut dureros, Erica Hathaway invata de timpu¬riu sa se descurce pe cont propriu. Imediat dupa absol¬vire, se trezeste in fata unei comisii de investitori care ii vor sprijini sau ii vor desfiinta debutul in lumea afaceri¬lor. Singurul lucru la care insa nu s-a gandit e ca-l va intalni pe hackerul miliardar Blake Landon.Arogant si fermecator, Blake nu accepta sa fie refuzat.
Hotarat s-o cucereasca pe Erica, lupta sa-i castige incre¬derea si s-o faca sa renunte la prudenta, chiar daca asta inseamna sa renunte el insusi la nevoia de a detine contro¬lul in orice situatie.„Pentru aceia care adora Fifty Shades – aceasta serie e minunata.”Heroes and Heartbreakers„Seria Hacker e o calatorie in lumea tehnologiei, pre¬sarata cu secrete, minciuni si vicii. Odata ce incepi primul volum, vrei sa le citesti pe toate celelalte.”Art, Books & CoffeeMeredith Wild este o autoare de bestselleruri romance New York Times si USA Today. Locuieste pe coasta Floridei, impreuna cu sotul si cei trei copii.
Spune despre sine ca este dependenta de tehnologie, ca-i place whisky-ul si ca e o romantica incurabila.Cand nu traieste in lumea imaginara a personajelor sale, poate fi gasita pe www.facebook.com/meredithwild.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Meredith Wild

Carti Editura TREI

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Intalnire periculoasa de Meredith Wild

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Intalnire periculoasa de Meredith Wild? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *