1 / 2

2 / 2Autor: Mary Pope Osborne
Editura: Paralela 45
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Intalniri in America. Portalul Magic nr. 23
ID produs: 9789734728626

Intalniri in America. Portalul Magic nr. 23 de Mary Pope Osborne – Descriere

Jack si sora lui mai mica, Annie, calatoresc in timp si spatiu dintr-o casuta secreta, plina cu carti, descoperita intr-un copac fabulos. Fiecare carte deschisa ii face sa treaca printr-un portal magic, oferindu-le prilejul unor aventuri alaturi de creaturi uimitoare si personaje din epoci istorice diferite. Extrem de apreciate de parinti, de profesori, dar mai ales de copii, cartile din seria PORTALUL MAGIC au realizat un lucru cu adevarat magic: au trezit pasiunea lecturii, devenind cartile favorite ale tuturor fetelor si baietilor din tarile in care au fost traduse.
Pentru ca fiecare cititor devine o parte din poveste!#23. Intalniri in AmericaZana Morgan i-a trimis pe Jack si Annie in cautarea unei magii diferite de a vrajitoarelor si magicienilor. Cei doi frati ajung in America secolului al XVII-lea, unde iau parte la prima sarbatoare de Ziua Recunostintei, alaturi de colonisti si indieni.
Nici nu ajung bine ca Jack cade intr-o capcana si se trezeste in aer, atarnat de un picior! Cine o sa-l salveze din capcana?

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Mary Pope Osborne

Carti Editura PARALELA 45

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Intalniri in America. Portalul Magic nr. 23 de Mary Pope Osborne

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Intalniri in America. Portalul Magic nr. 23 de Mary Pope Osborne? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *