Intelepciunea incasilor. Intoarcerea la bucurie

Autor: Jorge Luis Delgado
Editura: For You
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Intelepciunea incasilor. Intoarcerea la bucurie
ID produs: 9786066392570

Intelepciunea incasilor. Intoarcerea la bucurie de Jorge Luis Delgado – Descriere

Traim vremuri extraordinare. In Peru, descendentii incasilor ii dau acestei perioade numele Pachakuti, „intoarcerea Esentei cosmosului“, dupa 500 de ani de intuneric. Peru este „dimineata acestui nou soare“, portalul prin care razele noii lumini incep sa trezeasca omenirea la o noua constienta.Unii oameni au avut revelatii si s-au trezit inaintea acestui nou Rasarit.
Altii se dezmortesc acum sub caldura spirituala a primelor sale raze. Iar altii au nevoie de un sprijin mai sustinut pentru a primi adanc in suflet aceasta aurora binefacatoare. Indiferent de ritm si de stadiu, cu totii ne vom trezi in cadrul acestui ciclu.
Respectat atat de indigenii din Anzi, cat si de calatorii intru spirit veniti din Occident in Locurile Sacre, Jorge Luis Delgado, autorul minunatei carti Intelepciunea incasilor, te invita sa parcurgi aceasta reintoarcere la Bucurie in pasii creati de o cultura ancestrala, cu o intelepciune perena.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Jorge Luis Delgado

Carti Editura FOR YOU

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Intelepciunea incasilor. Intoarcerea la bucurie de Jorge Luis Delgado

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Intelepciunea incasilor. Intoarcerea la bucurie de Jorge Luis Delgado? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *