Intelepciunea lupilor

Autor: Elli H. Radinger
Editura: Publica
Categorie: Lifestyle, sport, timp liber
Produs: Intelepciunea lupilor
ID produs: 9786067222913

Intelepciunea lupilor de Elli H. Radinger – Descriere

Niciun animal nu seamana atat de mult cu omul in privinta comportamentului social ca lupul. Elli H. Radinger, specialista germana numarul unu in lupi, a vazut de mai multe ori lupi raniti la vanatoare sau in lupta.
Familia de lupi se ingrijea mereu de acestia. Daca plecau la vanatoare, unul ramanea cu cel ranit. Cand se intorceau, ii aduceau hrana.
Animalele bolnave si batrane erau ingrijite pana cand se simteau mai bine. Aceasta insusire de a-i ingriji pe ceilalti face ca oamenii si lupii sa fie atat de asemanatori. Sa cari dupa tine hrana de colo-colo si sa te ingrijesti de ceilalti membri ai familiei inclusiv cand sunt bolnavi sunt lucruri pe care le vezi doar la oameni si la lupi.
La o prima vedere, cimpanzeii par sa semene mai mult cu oamenii decat lupii. Dar masculii-primate nu ajuta la hranirea puilor sau la ingrijirea batranilor. Lupii si oamenii se inteleg mai bine.
Este unul dintre motivele pentru care, cu multa vreme in urma, nu am invitat maimutele sa-si imparta viata cu noi, ci lupii. Elli H. Radinger se bazeaza pe experienta ei de decenii in studiul lupilor si ne ofera o privire uimitoare asupra inteligentei unei specii adesea gresit intelese.
Iubeste-ti familia, ai grija de cei care iti sunt incredintati, nu renunta niciodata si nu inceta niciodata sa te joci – acestea sunt principiile lupilor. Au grija plini de empatie de batranii si ranitii din randurile lor, isi cresc plini de dragoste urmasii si au capacitatea sa uite de toate cand se joaca. Lupii gandesc, viseaza, isi fac planuri, comunica inteligent intre ei – si se aseamana mai mult cu noi decat orice alt animal.
Elli H. Radinger, celebra specialista germana in lupi, spune povesti captivante, ilustrative pentru valori ca spiritul de familie, increderea, rabdarea, abilitatile de conducere, grija, atitudinea in fata nenorocirilor sau a mortii. Ne dezvaluie lucruri uimitoare si necunoscute pana acum despre viata lupilor si arata ca acestia ar fi oameni mai buni. Una dintre cele mai intelepte si mai sensibile carti despre natura – in viata viitoare mi-ar placea sa fiu lup!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Elli H. Radinger

Carti Editura PUBLICA

Carti din categoria Lifestyle, sport, timp liber

One thought on “Intelepciunea lupilor de Elli H. Radinger

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *