Inteligenta corporala

Autor: Steve Sisgold
Editura: Niculescu
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Inteligenta corporala
ID produs: 9789737489982

Inteligenta corporala de Steve Sisgold – Descriere

DESCOPERITI METODA CENTRATA PE CORP, PENTRU A VA DEZVOLTA CONSTIENTA, COERENTA SI INCREDEREA IN SINE„Inteligenta corporala va ajuta sa va eliberati de durere, anxietate, frica si sa dobanditi mai multa pace interioara si fericire decat ati fi crezut vreodata ca este posibil. Cititi aceasta carte si va veti simti o alta persoana.”Christine Landon, senior director, Workday„Steve Sisgold a exploatat cea mai pretioasa resursa a noastra – inteligenta naturala a corpului. Inteligenta corporala ofera informatii incredibile, instrumente practice si un program dinamic, care pot ajuta orice persoana, echipa sau organizatie sa atinga urmatorul nivel al succesului.” Andrew Friedman,presedinte de operatiuni al echipei de baseball Los Angeles Dodgers„In calitate de medic, folosesc Inteligenta corporala a lui Steve Sisgold ca pe o arma secreta.
Informatiile teoretice si aplicatiile practice din aceasta carte i-au ajutat pe pacientii mei in nenumarate ocazii sa inteleaga esenta problemelor fizice si emotionale cu care se confrunta si sa aiba o viata mai sanatoasa, mai fericita si plina de succes.” Richard Shames, medic si coautorul cartii Thyroid Mind Power„Acesta este tipul de inteligenta de care are nevoie oricine! Inteligenta corporala va ajuta sa treceti mai usor prin viata. Pe mine ma ajuta sa inteleg mesajele subconstiente pe care mi le transmite organismul si sa transform convingerile negative acumulate in unele pozitive, folosindu-ma exclusiv de inteligenta propriului corp.” Rachel O’Meara, director de vanzari, Google

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Steve Sisgold

Carti Editura NICULESCU

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Inteligenta corporala de Steve Sisgold

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *