Inteligenta emotionala 2.0

Autor: Travis Bradberry, Jean Greaves
Editura: Litera
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Inteligenta emotionala 2.0
ID produs: 9786063334719

Inteligenta emotionala 2.0 de Travis Bradberry, Jean Greaves – Descriere

In contextul vietii profesionale grabite de azi, oamenii petrec mai mult timp cu calculatorul, cu telefonul si in conferinte de afaceri decat comunicand direct, fata in fata. In aceasta retea din ce in ce mai complexa, inteligenta emotionala este mai importanta ca oricand. Conform cercetarilor, EQ-ul este de doua ori mai important decat IQ-ul pentru a obtine ce vrei in viata.
Cartea contine un program pas cu pas care te va ajuta sa-ti identifici abilitatile de inteligenta emotionala, responsabile pentru 58% din performanta in toate tipurile de munca, sa ti le sporesti si sa te bucuri de succes atat in viata personala, cat si in cea profesionala.Travis Bradberry, doctor in psihologie clinica si industrial-organizationala, este, alaturi de Jean Greaves, cofondatorul TalentSmart®, o companie de consultanta care colaboreaza cu peste 75% dintre companiile din lista Fortune 500 si care este lider mondial in furnizarea de teste de inteligenta emotionala si de training. Cartile lui au fost traduse in 28 de limbi si sunt vandute in peste 150 de tari. Dr.
Jean Greaves este coautoare, alaturi de Travis Bradberry, a volumelor: Leadership 2.0 (2012) si The Emotional Intelligence Quick Book (2003).

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Travis Bradberry

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Inteligenta emotionala 2.0 de Travis Bradberry, Jean Greaves

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *