Inteligenta erotica

Autor: Esther Perel
Editura: Curtea Veche
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Inteligenta erotica
ID produs: 2000000838762

Inteligenta erotica de Esther Perel – Descriere

Problemele care pot aparea in cadrul vietii sexuale a unui cuplu sunt diverse, de la disparitia acesteia, in urma nasterii unui copil, pana la rutina, plictiseala si infidelitate. Autoarea, terapeut cu experienta in psihologia cuplurilor, ne atrage atentia ca dragostea sigura si confortabila poate intra in conflict cu pasiunea si ca viata sexuala este mult mai complexa decat credem.„Inteligenta erotica aspira sa va angajeze intr_o discutie sincera, clara si provocatoare. Va incurajeaza sa fiti curiosi, sa spuneti ceea ce este de nerostit si sa nu va temeti sa puneti sub semnul intrebarii corectitudinea sexuala si afectiva.
Lasand usile deschise spre viata erotica si viata de familie, va invit sa punem accent pe sex.“

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Esther Perel

Carti Editura CURTEA VECHE

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Inteligenta erotica de Esther Perel

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Inteligenta erotica de Esther Perel? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *