1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Salom Alehem
Editura: Polirom
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Intoarcerea de la iarmaroc
ID produs: 9789734677283

Intoarcerea de la iarmaroc de Salom Alehem – Descriere

„Intoarcerea de la iarmaroc ar putea insemna evocarea vietii, caci viata poate fi asemuita cu un iarmaroc. Fiecaruia, dupa gustul sau, ii place sa compare cu ceva viata omului. Prin Intoarcerea de la iarmaroc ar trebui inteles aici drumul de intoarcere spre casa…
Cu alte cuvinte: eu, Salom Alehem-scriitorul, am sa va povestesc adevarata biografie a lui Salom Alehem-omul, fara fasoane, fara marafeturi si dichisuri, ca si cind v-ar povesti-o altcineva, un ins cu totul strain, dar care l-a insotit peste tot pe Salom Alehem si care a trecut, impreuna cu el, prin toate cele sapte porti ale iadului. Iar povestea am sa v-o spun cite putin, in fragmente, ca nu cumva sa omit ceva interesant din cite mi s-au intimplat, ca nu cumva sa-mi scape din amintire vreun personaj intilnit cindva prin marele iarmaroc pe care l-am strabatut in cei cincizeci de ani ai existentei mele.”

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Salom Alehem

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Intoarcerea de la iarmaroc de Salom Alehem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *