Intre parinte si copil

Autor: Haim Ginott
Editura: Humanitas
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Intre parinte si copil
ID produs: 9789735060350

Intre parinte si copil de Haim Ginott – Descriere

O carte cu totul aparte: un ghid clasic cu milioane de exemplare vandute, dar, dincolo de asta si mult mai important, o carte cu idei originale si proaspete. Toate pornind de la urmatorul principiu: sentimentele copilului, bune sau rele, trebuie confirmate de parinte, comportamentele copilului trebuie limitate. De aici notiunea de comunicare afectuoasa, adica tinand cont de afectivitatea copilului.
Pare dificil si abstract, dar veti gasi in carte nenumarate ilustrari, cu exemple revelatoare de dialoguri copil-parinte, pentru ca autorul considera ca stilul comunicarii verbale cu copilul este esential. Principiile de comunicare din aceasta carte sunt aplicabile indiferent de varsta copilului dumneavoastra, desigur, daca a inceput sa vorbeasca. Dar, surprinzator, sunt valabile si in relatia de cuplu sau dintre oricare doi adulti.
O dovada, poate, ca autorul a descoperit un adevar fundamental.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Haim Ginott

Carti Editura HUMANITAS

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Intre parinte si copil de Haim Ginott

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Intre parinte si copil de Haim Ginott? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *