Intrebarile femeii

Autor: Dimitrie Nanu, Ion Marian Antoniu
Editura: Editura Medicala
Categorie: Medicina
Produs: Intrebarile femeii
ID produs: 6422573002535

Intrebarile femeii de Dimitrie Nanu, Ion Marian Antoniu – Descriere

Sub sigla colectiei „Medicina pentru toti” a Editurii Medicale, lucrarea cauta sa raspunda mai multor probleme pe care orice femeie – indiferent de gradul de pregatire sau de varsta – si le pune. Scrisa intr-un limbaj simplu, pe intelesul tuturor, cartea este structurata pe intrebari si raspunsuri scurte, concise, la obiect, care acopera problematica tuturor femeilor, indiferent de varsta, de la adolescenta, la femeile mature, si pana la cele aflate la menopauza si post-menopauza. Editia actuala a fost complet revizuita, actualizata si s-au adaugat capitole noi, de larg interes, cum ar fi Prolapsul genital, Incontinenta urinara, Ghid rapid de tratament in ginecologie, Metode de tratament al infertilitatii.
In concluzie, cartea n-ar trebui sa lipseasca din nici o biblioteca a femeii zilelor noastre.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Dimitrie Nanu

Carti Editura EDITURA MEDICALA

Carti din categoria Medicina

One thought on “Intrebarile femeii de Dimitrie Nanu, Ion Marian Antoniu

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Intrebarile femeii de Dimitrie Nanu? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *