Intreruperea cursului sarcinii

Autor: Ancuta Elena Frant, Sergiu Bogdan
Editura: Universul Juridic
Categorie: Drept
Produs: Intreruperea cursului sarcinii
ID produs: 9786066738446

Intreruperea cursului sarcinii de Ancuta Elena Frant, Sergiu Bogdan – Descriere

Din punct de vedere juridic, lucrarea realizeaza o ampla analiza a regimului avortului in lumina noului Cod penal (Legea nr. 286/2009), avandu-se in vedere si evolutia istorica a reglementarilor privind avortul din Romania. De asemenea, lucrarea contine o vasta incursiune in dreptul comparat, precum si referiri la reglementarile existente la nivel european si international cu incidenta in materia intreruperii cursului sarcinii.
Studiul de fata interfereaza cu domeniul medico-legal prin informatiile pe care le ofera cu privire la aspectele de ordin medical specifice avortului, care sunt prezentate din punctul de vedere al semnificatiei lor juridice. De asemenea, cei interesati vor gasi in aceasta lucrare aspecte privind raspunderea medicilor pentru fapte ce tin de implicarea lor in dinamica raporturilor referitoare la intreruperea cursului sarcinii, dar si repere teologice, etice si filosofice. Aspectele teologice, care sunt expuse intr-o maniera comparativa, impreuna cu elementele etice si filosofice prezentate de autoare, reusesc sa contureze o imagine coerenta a modului in care intreruperea cursului sarcinii este privita in societatea contemporana.
Lucrarea se remarca prin multitudinea si claritatea informatiilor oferite, ceea ce o face utila atat pentru teoreticieni si practicieni, cat si pentru studenti.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Ancuta Elena Frant

Carti Editura UNIVERSUL JURIDIC

Carti din categoria Drept

One thought on “Intreruperea cursului sarcinii de Ancuta Elena Frant, Sergiu Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *