Invata altfel cu Pedagogia pozitiva

Autor: Audrey Akoun, Isabelle Pailleau
Editura: Didactica Publishing House
Categorie: Psihologie
Produs: Invata altfel cu Pedagogia pozitiva
ID produs: 5948489355691

Invata altfel cu Pedagogia pozitiva de Audrey Akoun, Isabelle Pailleau – Descriere

Invatare intr-un mod ludic, creativ si cu placere? Este posibil!Copilul are dificultati de concentrare si de memorare a lectiilor? Aveti parte de multe „dureri de cap” care sfarsesc cu plansete? Visati sa asociati activitatea scolara cu placere, descoperire si reusita? Pedagogia pozitiva este raspunsul la toate intrebarile voastre.Usor de aplicat, acest tip de pedagogie ofera un demers pentru a invata sa inveti, a memora, a intelege si a structura… Ea ii ajuta pe copii sa prinda gustul de a-si face temele si pe adolescent, sa adopte o metoda de lucru eficienta, datorita instrumentelor inovatoare si simple, precum Mind Mapping, gestiunea mintala…In aceasta carte, ilustrata din plin cu imagini vesele, autoarele, psihologi specialisti in educatie, aduc la ordinea zilei intrebarile si curiozitatea copiilor, incepand de la gradinita si pana la varsta terminarii studiilor, si le redau increderea adultilor care ii indruma. Misiunea lor este cea de a revolutiona metodele de invatare pentru a perimite fiecaruia sa-si activeze cea mai profunda dorinta de a invata…
cu bucurie si cu simtul umorului!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Audrey Akoun

Carti Editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

Carti din categoria Psihologie

One thought on “Invata altfel cu Pedagogia pozitiva de Audrey Akoun, Isabelle Pailleau

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Invata altfel cu Pedagogia pozitiva de Audrey Akoun? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *