Invata vanzari din greselile mele

Autor: Loredana Elena Egri
Editura: Evrika
Categorie: Business si economie
Produs: Invata vanzari din greselile mele
ID produs: 9786069457245

Invata vanzari din greselile mele de Loredana Elena Egri – Descriere

Sunt un om la fel ca oricare altul: pe cat de plin de calitati, pe atat de plin de defecte. Pentru ca de foarte multe ori viata mi-a aratat ca este mult mai usor sa invat din greselile altora decat sa trec chiar eu prin toate greselile posibile, am decis sa ii ajut pe altii, sa ii ajut sa invete din greselile mele fara sa mai treaca ei insisi prin ele.Pentru ca in vanzari totul este despre timp si folosirea lui cat mai eficient posibil, imi doresc ca, invatand din greselile enumerate in prezenta carte, sa ajungi mai repede la performanta si la satisfactia muncii in general. Nu uita ca in vanzari (si nu numai) niciodata nu stii prea multe, niciodata nu ai invatat prea multe si intotdeauna exista loc de mai bine! Este foarte important sa retii faptul ca, daca e sa-ti insusesti ceva din aceasta carte, tin mortis sa fie invatamintele trase in urma greselilor si nu greselile in sine.Iti multumesc ca ai acordat increderea, banii si – urmeaza – timpul tau unei carti romanesti scrise de un om simplu din inima Transilvaniei.
In continuare, aseaza-te intr-un loc confortabil, uita tot ce s-a intamplat azi in viata ta si hai sa incepem!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Loredana Elena Egri

Carti Editura EVRIKA

Carti din categoria Business si economie

One thought on “Invata vanzari din greselile mele de Loredana Elena Egri

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Invata vanzari din greselile mele de Loredana Elena Egri? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *