Invatam prin joc fructele si legumele pentru + 3 ani. Carti de joc educative

Editura: Aramis
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Invatam prin joc fructele si legumele pentru + 3 ani. Carti de joc educative
ID produs: 9786067062526

Invatam prin joc fructele si legumele pentru + 3 ani. Carti de joc educative – Descriere

Cartile de joc editate de Aramis ii ajuta pe copii sa acumuleze cunostinte esentiale despre fructe si legume, sa-si dezvolte abilitatile de invatare precum si sa deprinda cat mai multe cuvinte noi. Aceste carti de joc constituoe un foarte bun suport atat pentru parinti cat si pentru profesori/educatori, putand fi utilizate la orele de clasa sau la activitatile din gradinita, precum si in momentele de relaxare cu parintii.Fructele si legumele contin multe vitamine; cu ajutorul cartilor de joc de la Aramis, copiii vor afla si isi vor insusi informatii importante despre cat de sanatoase sunt fructele si legumele. Cei mici vor fi incantati de aceasta carte!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura ARAMIS

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Invatam prin joc fructele si legumele pentru + 3 ani. Carti de joc educative

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Invatam prin joc fructele si legumele pentru + 3 ani. Carti de joc educative de ? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *