Invatamintele lui Piripi si ale prietenilor sai

Autor: Michaela Hanauer
Editura: Didactica Publishing House
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Invatamintele lui Piripi si ale prietenilor sai
ID produs: 5948489359163

Invatamintele lui Piripi si ale prietenilor sai de Michaela Hanauer – Descriere

7 povesti cu pinguini dragalasi despre prietenie, despre depasirea fricilor si despre cat de important este ca parintii sa fie intotdeauna alaturi de copii. Povesti de citit copiilor incepand cu varsta de 4 ani. Cuprind pagini speciale care ofera copilului placerea de a alege: Alege-ti o poveste!In sfarsit, a venit timpul! Piripi a inceput sa mearga la GdPi, Gradinita de pinguini.
Desi are emotii pentru prima lui zi la gradinita si nu se simte in largul lui, pana la final, Piripi se va dovedi a fi un adevarat erou! La GdPi isi face multi prieteni alaturi de care are parte de tot felul de aventuri. Micii pinguini albastri nu doar au invatat sa inoate, nu doar au mers singuri pe plaja, pe intuneric…, ci au constientizat ca cel mai important lucru din lume este… Sa ai prieteni adevarati!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Michaela Hanauer

Carti Editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Invatamintele lui Piripi si ale prietenilor sai de Michaela Hanauer

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Invatamintele lui Piripi si ale prietenilor sai de Michaela Hanauer? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *