1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5
Autor: Tariq Ramadan
Editura: Niculescu
Categorie: Religie
Produs: Islamul. Principii, ritualuri, evolutie, provocari
ID produs: 9786063802690

Islamul. Principii, ritualuri, evolutie, provocari de Tariq Ramadan – Descriere

Ce este islamul?Care este istoria sa?Care este adevarata semnificatie a unor cuvinte precum Allah, saria, jihad etc?Nu trece nicio zi fara sa auzim mentionandu-se cuvantul islam. Si totusi, pentru majoritatea oamenilor, islamul ramane o religie putin cunoscuta. Indiferent daca este vorba despre violenta, terorism, drepturile femeilor sau sclavie, se asteapta ca musulmanii de astazi sa fie responsabili de toate acestea.
Exista insa putine oportunitati de a descrie islamul, fie in mass-media, fie in general in societate: exact acest lucru isi propune sa faca volumul de fata, intr-o maniera simpla, concisa, directa si extrem de accesibila. Cititorul nu are nevoie de nicio pregatire de specialitate pentru a intelege esenta isla­mului. Lucrarea lui Tariq Ramadan este conceputa in asa fel incat sa-i ghideze pe cititori in complexitatea lumii multifatetate a islamului ca religie, filosofie si civilizatie.TARIQ RAMADAN este scriitor si profesor de studii islamice con­temporane la Colegiul St.
Anthony si la Facultatea de Teologie si Religie a Universitatii Oxford. Este autorul unor lucrari de specialitate si a fost descris de revista Time ca fiind „unul dintre cei mai impor­tanti inovatori ai secolului XXI”.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Tariq Ramadan

Carti Editura NICULESCU

Carti din categoria Religie

One thought on “Islamul. Principii, ritualuri, evolutie, provocari de Tariq Ramadan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *