Istet de mic. Lumea animalelor pentru 3-4 ani

Autor: Caroline Marcel
Editura: Corint Junior
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Istet de mic. Lumea animalelor pentru 3-4 ani
ID produs: 9786067933413

Istet de mic. Lumea animalelor pentru 3-4 ani de Caroline Marcel – Descriere

Petreceti alaturi de copilul dumneavoastra un moment special, care va reprezenta pentru el o ocazie de a-si dezvolta abilitatile de baza la varsta Gradinitei: limbajul, pregatirea pentru citit, semnele grafice, numararea, logica, observarea si descoperirea lumii inconjuratoare.
Urmati-l pe Victor, micul pinguin, in aventura descoperirii animalelor domestice si salbatice, de la ferma sau de la circ. Cititi-i copilului dumneavoastra poezioarele care il vor ajuta sa-si imbogateasca vocabularul si sa-si dezvolte imaginatia.
Profitati de exercitiile variate, avand ca tema animalele, pentru a aborda notiunile-cheie de la grupa mica: formele, culorile, dimensiunile, categoriile, literele, cifrele, spatiul si timpul…
Regasiti in autocolante fotografiile tuturor animalelor!Caietul meu de activitati Lumea animalelor este destinat copiilor cu varsta de 3-4 ani.Urmati-l pe Victor! Cu ajutorul micului pinguin, copilul dumneavoastra va descoperi animalele preferate, prin diverse modalitati – desene, fotografii, poezioare sau activitati.Lucrarea abordeaza notiunile de baza pentru grupa mica (litere, observare, semne grafice, numarare, descoperirea lumii inconjuratoare…) prin intermediul unor activitati variate, fiecare copil putandu-le realiza in ritmul si dupa nivelul sau.Pentru ca acest caiet de activitati sa fie o ocazie de a petrece momente de relaxare cu micutul dumneavoastra, asezati-va linistit alaturi de el si provocati-l, pe cat posibil, sa se exprime. Dupa ce ati citit o poezioara sau v-ati uitat la un desen, puneti-i intrebari, cereti-i sa va vorbeasca despre ceea ce observa sau despre ceea ce-i place sau nu-i place.
Propuneti-i sa va relateze povestioara pe care tocmai i-ati citit-o.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Caroline Marcel

Carti Editura CORINT JUNIOR

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Istet de mic. Lumea animalelor pentru 3-4 ani de Caroline Marcel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *