Istoria ilustrata a romanilor pentru tineri

Autor: Ioan Aurel Pop
Editura: Litera
Categorie: Istorie
Produs: Istoria ilustrata a romanilor pentru tineri
ID produs: 9786063325281

Istoria ilustrata a romanilor pentru tineri de Ioan Aurel Pop – Descriere

Romanii si-au facut istoria asa cum s-au priceput, nici mai bine, nici mai rau decat alte popoare.Istoria lor nu a fost pura sau imaculata, dar nici oribila si plina doar de dezastre. A fost de toate felurile, ca viata, fiindca istoria inseamna viata. Este important de stiut ca romanii exista si ei intre natiunile lumii, ca au o tara sau chiar doua tari ale lor, cu un trecut bogat, cu Dunarea si cu Muntii Carpati, cu taranii Maramuresului, uitati parca de timp, cu manastirile pictate ale Moldovei, cu delta Dunarii si cu Marea Neagra, cu podgoriile de la Cricova si clopotele manastirii Capriana, cu aurul Apusenilor si cu cetatile de pe Nistru, cu Eminescu, Blaga, Enescu sau Brancusi, cu oameni care mai asteapta inca sa fie cunoscuti.
Ei au un mesaj de transmis pentru comunitatea internationala si tin mult la acest mesaj al lor. Ioan Aurel Pop

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Ioan Aurel Pop

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Istorie

One thought on “Istoria ilustrata a romanilor pentru tineri de Ioan Aurel Pop

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Istoria ilustrata a romanilor pentru tineri de Ioan Aurel Pop? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *