1 / 2

2 / 2Autor: Lucian Boia
Editura: Humanitas
Categorie: Istorie
Produs: Istorie si mit in constiinta romaneasca
ID produs: 9789735053956

Istorie si mit in constiinta romaneasca de Lucian Boia – Descriere

„Viata rezerva surprize. Una dintre cele mai neasteptate – pentru mine – s-a dovedit exceptionala primire de care s-a bucurat cartea, indata dupa aparitia ei in mai 1997. A devenit subiect predilect de discutie in mediile intelectuale.
Au elogiat-o nume de prima marime ale culturii romanesti.Cartea tintea pana la urma chiar mai departe decat imi fusese intentia. Nu doar istoria era in discutie, ci cultura romaneasca in ansamblu si constiinta de sine a romanilor.Am scris o carte onesta despre istorie, nu o carte partizana sau de conjunctura.” (LUCIAN BOIA)Serbarea comemorativa a 400 de ani de la moartea lui Stefan cel Mare, 2/15 iulie 1904: ilustrata cu desenul-acuarela al lui Alexandru Asachi (1861) pentru un proiect de statuie a domnitorului; fotografie cu participanti la reconstituirea istorica purtand stindardul lui Stefan cel Mare.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Lucian Boia

Carti Editura HUMANITAS

Carti din categoria Istorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.