1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Gabriel Liiceanu
Editura: Humanitas
Categorie: Filosofie
Produs: Isus al meu
ID produs: 9789735068509

Isus al meu de Gabriel Liiceanu – Descriere

Pentru cititorul evlavios, aceasta carte e scandaloasa. Habotnicul trebuie s-o evite cu orice pret. Ateul nu va fi satisfacut.
Cititorul instalat in certitudini va fi tulburat. In alt secol, ar fi fost socotita eretica si pusa pe foc.Dar cel ce traieste paradoxurile si nedumeririle propriei credinte, scepticul si insetatul de cunoastere, aflati si ei in cautarea unor raspunsuri, se vor regasi in intrebarile presarate de-a lungul acestei calatorii.„Despre Isus nu stiu sa spun decat atat: e fiinta care a suferit cel mai mult din pricina felului in care aratam noi, oamenii. I-a pasat de noi ca nimanui pe lume.
De aici si incercarea lui de a crea o noua stare morala a omenirii, de a ne da alt chip interior. Nimeni, vreodata, nu ne-a propus o schimbare din adancuri de o asemenea anvergura.“ — GABRIEL LIICEANUIlustratia de pe coperta: barca cu panze (secolul al VI-lea); detaliu dintr-un mozaic descoperit in ruinele bisericii bizantine din fostul oras Olbia–Theodorias, muzeul Qasr Libia, Libia

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Gabriel Liiceanu

Carti Editura HUMANITAS

Carti din categoria Filosofie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *