Autor: Bill Nye, Gregory Mone
Editura: Pandora M
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Jack si Geniile: La capatul lumii
ID produs: 9786069780725

Jack si Geniile: La capatul lumii de Bill Nye, Gregory Mone – Descriere

„Stiinta, aventura si drone construite acasa! Un mystery pentru generatia care-si construieste singura masinariile.” — Jeffrey Brown, autorul bestsellerului Star Wars: Jedi AcademyJack si fratii sai, Ava si Matt, nu sunt niste copii obisnuiti – sunt genii. Ei bine, cel putin Ava si Matt sunt! Ava stie multe limbi straine si construieste roboti ca sa se distreze, iar Matt este expert in astronomie si in matematica. Lui Jack ii e greu sa se remarce, fiind tot timpul inconjurat de genii.
Lucrurile se complica atunci cand acest trio incepe sa lucreze cu doctorul Hank Witherspoon, unul dintre cei mai importanti cercetatori din lume. Copiii calatoresc in Antarctica impreuna cu Hank pentru a asista la o prestigioasa ceremonie de premiere… insa afla rapid ca lucrurile nu sunt ceea ce par a fi.
O cercetatoare este data disparuta, iar Jack, Ava si Matt trebuie s-o gaseasca… si sa descopere ce se afla in spatele acestei intamplari.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Bill Nye

Carti Editura PANDORA M

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.