JazzStories

Autor: Adriana Carcu
Editura: Brumar
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: JazzStories
ID produs: 9786067260724

JazzStories de Adriana Carcu – Descriere

Volumul JazzStories, publicat la editura Brumar in editie romana si engleza, insumeaza interviuri, cronici, eseuri si jazz poetry aparute in marea lor majoritate in limba engleza pe site-ul de specialitate All About Jazz. Cele 18 interviuri, purtate de autoare cu muzicieni internationali precum Nils Petter Molvaer, Manu Katche, Trilok Gurtu sau Marilyn Mazur, dar si cu nume consacrate ale jazzului romanesc, precum Mircea Tiberian, Alexander Balanescu sau Liviu Butoi sunt insotite de cronici festivaliere din Romania si Germania si de o serie de texte ce transpun intr-un limbaj poetic efectul magic pe care muzica il exercita asupra simtirii.In cele peste 150 de fotografii din volum, Richard Wayne, Mircea Albutiu si Dragoslav Nedici capteaza momente pline de emotie si portrete inedite ale muzicienilor care au performat pe scenele festivalurilor romanesti si internationale.Adriana Carcu este jurnalista internationala, autoare si traducatoare. A publicat trei volume cu caracter (auto)biografic si de zece ani semneaza o rubrica in revista Orizont.
In ultimii cinci ani jurnalista a colaborat cu prestigioase reviste si site-uri muzicale, precum All About Jazz, Jazz Compas si Jazz.ro. Adriana scrie in romana si in engleza.Inainte de a deveni colaboratoarea site-ului All About Jazz – „cea mai comprehensibila resursa de jazz din lume”, dupa cum o de numesc autorii –, Adriana a fost redactor-sef adjunct la revista americana de divertisment No Strings Attached E-News, unde a creat si a redactat, timp de trei ani, rubrica Europe Reloaded.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Adriana Carcu

Carti Editura BRUMAR

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “JazzStories de Adriana Carcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *