Jocul vietilor

Autor: James Dashner
Editura: Trei
Categorie: Fictiune
Produs: Jocul vietilor
ID produs: 9786064004024

Jocul vietilor de James Dashner – Descriere

Al treilea volum din seria Doctrina Mortala De la autorul seriei Labirintul, bestseller New York TimesAcest joc ar putea sa te ucida…Pentru Michael, sa se cufunde in Somn era distractiv. VirtNetul era un amestec de tehnologie de ultima ora si jocuri ultrasofisticate, asigurand experiente fizice si mentale complete. Acum, de cate ori se cufunda in Somn, Michael isi risca viata.
S-a terminat cu jocurile. VirtNetul a devenit o lume a consecintelor letale, iar Kaine e tot mai puternic pe zi ce trece. Doctrina Mortala – planul strategic al lui Kaine – aproape ca a fost realizata si, putin cate putin, granita dintre virtual si real se estompeaza.
Succesul lui Kaine ar insemna dominatia virtualului asupra lumii intregi. Se pare ca Michael si prietenii sai sunt singurii care mai pot pune lucrurile la loc in matca lor fireasca… numai ca Michael trebuie sa afle cine ii este cu adevarat prieten si cine nu.“Se intampla tragedii, motive ascunse sunt scoase la iveala si dusmanii devin prieteni in acest ultim volum din seria Doctrina Mortala.
Plecand de la o idee cu totul inedita, Jocul vietilor e o lectura provocatoare pentru generatia digitala. O incheiere cum nu se poate mai potrivita a unei trilogii exceptionale.” – Kirkus Reviews“O aventura uluitoare – ultimul volum al trilogiei lui Dashner te va incanta.” – BookpageJames Dashner e un autor american de fictiune speculativa. Printre romanele sale de succes se numara cele din seria The Maze Runner si The 13th Reality.
The Maze Runner (Labirintul: Evadarea), care a fost si ecranizat, s-a aflat 100 de saptamani pe lista de bestseller New York Times in 2014. La Editura Trei, au aparut si celelalte romane ale seriei Doctrina Mortala: Controlul gandurilor si Cu ochii mintii. “Sunt fascinat de domeniul realitatii virtuale si de ce se intampla atunci cand nu mai faci diferenta intre ceea ce este real si ce nu.
Dar cu adevarat imi doresc doar sa spun o poveste grozava.” – James Dashner

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de James Dashner

Carti Editura TREI

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Jocul vietilor de James Dashner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *