Jucarii si jocuri de copii

Autor: Petre Ispirescu
Editura: Zorio
Categorie: Lifestyle, sport, timp liber
Produs: Jucarii si jocuri de copii
ID produs: 9786068759074

Jucarii si jocuri de copii de Petre Ispirescu – Descriere

„Este o zicatura, care glasuieste: omul daca imbatraneste, ajunge la mintea copilareasca.Si intalnind odata pe D. V. Alexandri, al de scrie stihuri dulci ca mierea, i-am zis:- Pe semne ca am ajuns la mintea copilareasca, domnule, fiindca am inceput sa scriu jocurile si jucariile de pe cand eram copil._ Nu, imi raspunde D.
Alexandri, D-ta nu imbatranesti; D-ta intineresti prin aducerea aminte de copilaria si de jocurile de pe cand erai copil. Scrie dara cate jocuri si jucarii mai tii minte, si tipareste-le, ca sa ramaie de pomenire.Intorcandu-ma acasa si cugetand, mi-am zis:Ma, da cu noima cuvinte mai fura si acestea, vorbe adanci. Vezi ce va sa zica a avea glagore la cap.Avea dreptate; si asa e ca vor ramane de pomenire; caci azi putine din jocurile vechi se mai joaca; si se pot uita.”Prefata din editia din 1885

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Petre Ispirescu

Carti Editura ZORIO

Carti din categoria Lifestyle, sport, timp liber

One thought on “Jucarii si jocuri de copii de Petre Ispirescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *