Jurnalul unui ONG-ist

Autor: Marlene Farcas
Editura: Limes
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Jurnalul unui ONG-ist
ID produs: 9786067991642

Jurnalul unui ONG-ist de Marlene Farcas – Descriere

Volumul „Jurnalul unui ONG-ist”, de Marlene Farcas, este povestea avatarurilor primului ONG aparut in Romania postdecembrista. Marlene a lucrat initial ca translatoare, dar ulterior a facut de toate, caci s-a implicat fara rest in povestea aceasta, sacrificand totul: viata de familie, cariera (ea este fizician, ca formatie), sanatate etc. Cartea are o valoare documentara, existentiala si literara cu totul extraordinara!„Intre un trecut sumbru extras parca dintr-o caldare smolita si un viitor incert, decorat cu sperante mult ravnite, se dezvaluie un prezent tesut din munca tenace, tatonari, daruire, emotii coplesitoare, dezamagiri, renasteri.
Calauza acelor ani era o luminita simpla, numita incredere.Paginile acestui jurnal ne poarta printre intamplari reale, uimitor inlantuite, traite de personaje diferite ca zestre morala, educatie, caracter – uneori adiacente, alteori opuse. Asistam la confruntarea unor mentalitati diferite, intr-o lume obligata sa treaca brusc de la o viata tihnita la una alerta, supraincarcata cu munca asidua si experiente explozive. Desi evenimentele se petrec cu un sfert de veac in urma, multe din ele pot servi si azi ca pilde cand succesul se lasa asteptat, fie ca e vorba de recuperarea unor urgisiti, de formarea profesionala a unor asa zisi paria, de santiere de constructii, sau pur si simplu de drumul anevoios si intortocheat pe care cautam dreptatea.Situatiile dramatice traite cu curaj alterneaza cu prezentarea unor intamplari hazlii, presarate cu umor.
Rabdarea, forta morala, pasiunea, abnegatia ne calauzesc de-a lungul unui jurnal tulburator, care se citeste pe nerasuflate.” (Marlene Farcas)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Marlene Farcas

Carti Editura LIMES

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Jurnalul unui ONG-ist de Marlene Farcas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *