Autor: Jeff Kinney
Editura: Arthur
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Jurnalul unui pusti – Jurnalul meu
ID produs: 9786067887150

Jurnalul unui pusti – Jurnalul meu de Jeff Kinney – Descriere

„In primul rand, sa ne lamurim: acesta este un JURNAL, nu un jurnal intim.” Jurnalul unui pusti iti da ocazia sa fii autor, ilustrator si personaj principal. Cu o multime de pagini interactive, dar si cu suficient spatiu in care sa scrii povestea vietii tale, aceasta carte este tot ce-ti trebuie pentru a crea propria capodopera. Dar, dupa ce termini, ai grija s-o pui intr-un loc sigur.
Pentru ca, atunci cand vei fi bogat si faimos, chestia asta o sa valoreze o avere. „A fermecat chiar si pe copiii care nu se omoara cu cititul.” USA Today Cartile din seria Jurnalul unui pusti 1. Jurnalul unui pusti2.
Jurnalul unui pusti 2: Rodrick e cel mai tare3. Jurnalul unui pusti 3: Ultima picatura4. Jurnalul unui pusti 4: Caldura mare5.
Jurnalul unui pusti 5: Adevarul gol-golut6. Jurnalul unui pusti 6: Arest la domiciliu7. Jurnalul unui pusti 7: A cincia roata la caruta8.
Jurnalul unui pusti 8: Ghinion cu carul9. Jurnalul unui pusti 9: La drum lung10. Jurnalul unui pusti 10: Ca pe vremuri11.
Jurnalul unui pusti 11: Dublu sau nimic12. Jurnalul unui pusti 12: Escapada13. Jurnalul unui pusti 13: Dezghetul14.
Jurnalul unui pusti 14: Marea demolare

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Jeff Kinney

Carti Editura ARTHUR

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *