1 / 3

2 / 3

3 / 3
Autor: Andra Olarean
Editura: Lidana
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Kitul Femeii de Succes
ID produs: 2000000907734

Kitul Femeii de Succes de Andra Olarean – Descriere

Acest pachet contine: Manualul Femeii de Succes si Jurnalul Femeii de Succes. Manualul Femeii de Succes: Andra Olarean este o femeie de succes in continua dezvoltare. Si-a inceput cariera la 15 ani ca jurnalist de radio.
La 18 ani si-a dezvoltat propriul business – un post de radio, iar la 23 de ani o televiziune regionala si o sala de fitness. Considera ca poate mai mult si decide sa isi schimbe cariera. La 29 de ani,dupa alti 4 ani de studii, devine notar public.
Din dorinta de a face o schimbare in lume isi dedica o mare parte din timp campaniilor umanitare #EuTeAjut si Doneaza o jucarie. Este fondatoarea “Grupul femeilor de succes” prin intermediul caruia promoveaza dezvoltarea personala a tuturor femeilor din Romania. Considera ca cea mai buna investitie pe care o poti face este in tine insati, citind si calatorind.
Motto-ul ei este: “Succesul in viata consta in numarul persoanelor pe care le ajuti.“ Jurnalul Femeii de Succes: Draga mea, am creat acest jurnal pentru ca imi doresc sa te trezesti in fiecare zi entuziasmata de viata pe care o ai. Stiu ca tu poti deveni si obtine absolut tot ceea ce iti doresti. Tot ceea ce ai nevoie este de ghidare si o strategie eficienta!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Andra Olarean

Carti Editura LIDANA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.