1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Sophie Kinsella
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: La cumparaturi de Craciun
ID produs: 9789734680252

La cumparaturi de Craciun de Sophie Kinsella – Descriere

„Becky este acelasi personaj harnic si fermecator care vrea sa faca lucrurile ca la carte, dar care o da in bara si ajunge de obicei in situatii dureros de comice. Romanul e un hohot de ris care-i va delecta deopotriva pe fani si pe cititorii dornici de o poveste de Craciun imbietoare.” (Kirkus Reviews)„Celebra eroina a lui Sophie Kinsella, Becky Bloomwood, revine in cel de-al noualea roman din seria Shopaholic, o delicioasa oda inchinata cumparaturilor, de data aceasta… de Craciun.
Becky este mai impulsiva si mai adorabila ca niciodata. Kinsella ne ofera un nou capitol din viata eroinei sale…” (Publishers Weekly)Becky Brandon (nascuta Bloomwood) se dovedeste si in cel de-al noualea roman al seriei acelasi personaj adorabil, care iubeste cumparaturile (chiar si online), iar pe cele pentru Craciun, in mod special. Viata ei, care curge lin si placut in fermecatorul sat Letherby, unde Becky lucreaza impreuna cu Suze in magazinul de suvenire al acesteia, e dinamitata insa de vestea data de parinti, care o anunta ca se muta o vreme in Shoreditch (cea mai hipstereasca zona a Londrei) si ca ii revine sarcina de a organiza petrecerea de Craciun a familiei.
Din acest moment incepe o cursa nebuna (sursa unora dintre cele mai comice si mai emotionante pagini ale cartii) dupa cel mai potrivit cadou pentru Luke, pentru Minnie si pentru toti cei dragi, amestecata cu eforturile disperate ale lui Becky de a tine totul sub control si, intr-un final, de a le oferi invitatilor sai cea mai frumoasa petrecere de Craciun.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Sophie Kinsella

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

One thought on “La cumparaturi de Craciun de Sophie Kinsella

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea La cumparaturi de Craciun de Sophie Kinsella? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *