La Iasi, in timpul razboiului, 1916-1917

Autor: Costin Petrescu
Editura: Humanitas
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: La Iasi, in timpul razboiului, 1916-1917
ID produs: 9789735062095

La Iasi, in timpul razboiului, 1916-1917 de Costin Petrescu – Descriere

„Insemnarile lui Costin Petrescu, excelent portretist, inovator al frescei romanesti interbelice, constituie o marturie importanta din timpul primei conflagratii mondiale, un document tragic, dar totodata plin de spirit si de farmec, remarcabil prin acuratetea perceptiilor si a informatiilor inregistrate. Ele reflecta exercitiul atent al vizualitatii si practica variatelor mestesuguri stapanite de autor, precum si convingerea sa morala ca «faptele trebuiesc bine amintite, ca nu cumva sa se uite vreodata».Peste un timp care s-a rotunjit, ni se ofera astazi prilejul acelui «mai tarziu, tarziu de tot» pe care pictorul Costin Petrescu il anticipa pentru momentul in care vor iesi la lumina insemnarile sale din vremea pribegiei.“ – Virginia Barbu

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Costin Petrescu

Carti Editura HUMANITAS

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “La Iasi, in timpul razboiului, 1916-1917 de Costin Petrescu

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea La Iasi, in timpul razboiului, 1916-1917 de Costin Petrescu? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *