1 / 3

2 / 3

3 / 3
Autor: Cristi Grosanu
Editura: Stylished
Categorie: Fictiune
Produs: La rascruce de viata
ID produs: 9786069467077

La rascruce de viata de Cristi Grosanu – Descriere

— Tu sa mergi unde te duce sufletul. Oriunde unde te duce, auzi?— Nu stiu ce e ala suflet, i-am spus. — Dumnezeu stii ce e?— O minciuna? l-am intrebat, dezvaluindu-mi ura ce-mi definea existenta.— Dumnezeu e vocea care vorbeste atunci cand sufletul nu mai are cuvinte.
Dumnezeu e acea lacrima de fericire pe care o ai cand plenitudinea te-a cuprins. Dumnezeu este cuvantul ala bine asezat peste frustrarea pe care o porti. — Nu cred, nu l-am vazut niciodata.— Pe Dumnezeu trebuie sa-l simti, nu sa-l vezi.— Atunci, daca simt suferinta, inseamna ca Dumnezeu e suferinta?— Crezi in Dumnezeu?— Ti-am spus ca nu.— Atunci ceea ce simti esti tu, fara Dumnezeu.La rascruce de viata este cartea care chiar te pozitioneaza la o rascruce.
La o rascruce unde trebuie sa alegi daca vei fi cum vor altii sa fii sau cum vrei tu. La o rascruce care te face sa-ti schimbi perspectiva in viata, sa descoperi propriul adevar si sa ai curajul de a-ti urma visul. Este un volum care nu ar trebui sa lipseasca din colectia cititorilor indragostiti de carti de beletristica.
Iar la sfarsitul cartii, poate ca iti vei da seama ca singurul scop al vietii este sa fii fericit.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Cristi Grosanu

Carti Editura STYLISHED

Carti din categoria Fictiune

One thought on “La rascruce de viata de Cristi Grosanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *