1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Aurora Liiceanu
Editura: Polirom
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: La taifas
ID produs: 9789734675685

La taifas de Aurora Liiceanu – Descriere

Prin ce se defineste o mare iubire? Obsesia fetelor de a se casatori se naste din propria lor dorinta sau este inoculata de familie, de carti si de emisiunile TV? Cum esti privit in Romania daca esti single? Ceea ce ni se intimpla este pura intimplare sau destin prestabilit? Aurora Liiceanu incearca sa raspunda la aceste intrebari – si la multe altele – prin intermediul unor povesti de viata pline de tilc. Experientele personajelor ei ne ajuta sa rezolvam probleme cu care ne confruntam adesea, de la incertitudinile in dragoste la educatia copiilor, de la efortul de a arata cit mai tineri la modul in care putem lupta impotriva cliseelor impuse de societate.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Aurora Liiceanu

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “La taifas de Aurora Liiceanu

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea La taifas de Aurora Liiceanu? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *