1 / 3

2 / 3

3 / 3
Autor: Hanna Lee
Editura: Stylished
Categorie: Fictiune
Produs: Lady S si bodyguardul
ID produs: 9786069017111

Lady S si bodyguardul de Hanna Lee – Descriere

Cand cuvintele ranesc mai tare decat o arma.Ducesa Ana Sofia Maria Catalina de Calabria este o femeie independenta care uraste sa fie controlata, motiv pentru care „printesa” a lasat cu ani in urma viata rece si plina de reguli de la castel, pentru a deveni femeia puternica de azi. Dar, din cauza unor pericole care ameninta Familia Regala, este nevoita sa petreaca urmatoarea perioada de timp alaturi de un bodyguard, extrem de atragator si cu o privire foarte… fierbinte, care doreste de la ea ceva ce Sofia nu stie daca poate sa ii ofere: controlul total in pat.
Nicholas are o misiune si viitorul lui depinde de acest job foarte bine platit. Dar Sofia se joaca cu focul, iar el nu stie cat se mai poate abtine sa nu o lege si sa o faca femeia lui. Doi oameni ghidati de control.
Va fi capabil unul dintre ei sa renunte in favoarea celuilalt?

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Hanna Lee

Carti Editura STYLISHED

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Lady S si bodyguardul de Hanna Lee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *