1 / 3

2 / 3

3 / 3
Autor: H. Vass Ildiko
Editura: Casa
Categorie: Lifestyle, sport, timp liber
Produs: Lalele si alte flori origami – Idei creative nr. 130
ID produs: 9786067870596

Lalele si alte flori origami – Idei creative nr. 130 de H. Vass Ildiko – Descriere

Activitatile creative aduc multa bucurie! Daca ati frunzarit aceasta carte si doriti sa va apucati de lucru, sa stiti ca veti avea nevoie doar de hartie. Dupa cum se stie, hartia este un material foarte usor de procurat. Uitati-va cu atentie printre lucrurile de acasa: calendarul de anul trecut, posterele sau chiar si ambalajele pliculetelor de ceai sunt din hartie.
De multe ori, din acestea se pot obtine cele mai frumoase si mai deosebite ornamente. Aveti nevoie doar de pofta de lucru si hartie (ei bine, si de o foarfeca si putin adeziv).Modelele din carte sunt alcatuite din forme simple. Dupa ce ati invatat forma de baza, care se va plia de mai multe ori, va fi foarte usor sa confectionati modelele.Dati frau liber imaginatiei voastre, jucati-va cu culorile si marimile.
Veti crea modele superbe cu care veti aduce bucurie in jurul vostru. In urma confectionarii modelelor origami si a jocului cu acestea, veti deveni nu doar mai indemanatici, dar si mai inteligenti.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de H. Vass Ildiko

Carti Editura CASA

Carti din categoria Lifestyle, sport, timp liber

One thought on “Lalele si alte flori origami – Idei creative nr. 130 de H. Vass Ildiko

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *