Autor: Hans de Beer
Editura: Corint Junior
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Lars, ursuletul polar
ID produs: 9786067933369

Lars, ursuletul polar de Hans de Beer – Descriere

Lars, ursuletul polar, viseaza sa zboare.Intalnirea cu papagalul-de-mare Yuri va face ca visul lui sa devina realitate. Dar Yuri are o problema. In timp ce pescuia, a nimerit cu aripa intr-o pata de petrol, iar acum nu si-o mai poate misca.
Lars vrea sa-l ajute sa se intoarca acasa. Impreuna descopera un balon urias si pornesc intr-o calatorie plina de peripetii. Yuri isi revine, iar Lars are ocazia sa se ridice deasupra norilor.
Insa, oricat de frumos ar fi acolo, Lars afla ca si mai frumos este sa ai un prieten care poate zbura din nou.LARS, URSULETUL POLAR — Unde pleci tu, Lars? —, prima carte din serie, a devenit foarte populara in toata lumea, fiind tradusa in 18 limbi. Lars a fost atat de indragit, incat a ajuns si erou de desene animate, peripetiile lui stand la baza mai multor filme de animatie produse in Germania si in Statele Unite.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Hans de Beer

Carti Editura CORINT JUNIOR

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *