Lars, ursuletul polar

Autor: Hans de Beer
Editura: Corint Junior
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Lars, ursuletul polar
ID produs: 9786067932386

Lars, ursuletul polar de Hans de Beer – Descriere

Intr-o zi, Lars, micul urs polar, aude un scancet slab. Curios, descopera, ingropat in zapada, un iepuras pe nume Hugo. Lars il ajuta sa iasa din groapa, iar cei doi se joaca impreuna, distrandu-se copios.
Ursuletul observa insa ca Hugo e un iepuras cam fricos. Lars, mai curajos, indrazneste sa se apropie periculos de mult de statia polara, dar curiozitatea si imprudenta lui il pun intr-o situatie tare neplacuta. E randul lui Hugo sa-si demonstreze curajul!Prima carte a lui Hans de Beer, Ursuletul polar, a devenit foarte populara in toata lumea, fiind tradusa in 18 limbi.
Lars a fost atat de indragit, incat a ajuns si erou de desene animate, peripetiile lui stand la baza mai multor filme de animatie produse in Germania si in Statele Unite.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Hans de Beer

Carti Editura CORINT JUNIOR

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Lars, ursuletul polar de Hans de Beer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *