Lasa-ma sa te iubesc

Autor: Jennifer L. Armentrout
Editura: Epica
Categorie: Fictiune
Produs: Lasa-ma sa te iubesc
ID produs: 9786068754505

Lasa-ma sa te iubesc de Jennifer L. Armentrout – Descriere

In urma cu unsprezece luni au avut o aventura de o noapte. Ea, o fata independenta, pe nume Roxy, care lucreaza intr-un bar, iar in timpul liber picteaza. El, un politist, pe nume Reece Anders.O aventura de o noapte? Da, cel putin, asa credea el…
Desi ea e indragostita de Reece de mai bine de sase ani, a facut tot posibilul sa se indeparteze de el. Dar destinul ii aduce fata in fata cand ea accepta ajutorul din partea lui atunci cand are cel mai mult nevoie de el. Prietenul ei cel mai bun, Charlie, este internat in spital de multa vreme, de cand a fost victima unui conflict in care a incercat s-o apere pe Roxy.
De sase ani traieste ca o leguma, iar Roxy il viziteaza in fiecare vineri, ducandu-i cate un tablou pictat de ea si citindu-i din romanele lui preferate.Vinovatul pentru aceasta nenorocire a iesit din inchisoare si cauta sa se impace cu el si cu Roxy. In curand, lui Roxy incep sa i se intample tot felul de lucruri ciudate si inspaimantatoare si crede ca vinovat este barbatul care a distrus deja o viata, pe cea a prietenului ei. Dar Reece nu este convins, asa ca va face tot posibilul sa-i fie alaturi si sa o protejeze, oferind astfel si o sansa iubirii lor.„Si mie mi-e frica.
In unele momente si eu ma intreb ce merit, dar suntem impreuna. Lasa-ma sa te iubesc, mi-a zis mangaindu-mi obrajii cu degetele mari. Risca si lasa-ma sa te iubesc, indragosteste-te de mine si, iubito, o sa-ti fiu mereu aproape sa te sustin.
Vom trece impreuna prin asta.”

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Jennifer L. Armentrout

Carti Editura EPICA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Lasa-ma sa te iubesc de Jennifer L. Armentrout

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *