Lasa-ti viata sa vorbeasca

Autor: Parker J. Palmer
Editura: ACT si Politon
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Lasa-ti viata sa vorbeasca
ID produs: 9786068739953

Lasa-ti viata sa vorbeasca de Parker J. Palmer – Descriere

Vocatia nu vine din vointa, ci din ascultare. Trebuie sa va ascultati viata si sa intelegeti despre ce este vorba cu adevarat. Cuvantul „vocatie” isi are originea in termenul latinesc pentru „voce”.
Vocatia nu reprezinta un tel pe care-l urmariti, ci o chemare pe care o auziti. Inainte sa-i puteti spune vietii ce vreti sa faceti cu ea, trebuie sa o ascultati cand ea va spune cine sunteti. Trebuie sa ascultati valorile si adevarurile din centrul propriei identitati, nu de standardele dupa care ar trebui sa traiti – ci de standardele dupa care nu aveti cum sa nu traiti, daca va traiti propria viata.ACT si Politon va ofera cartea Lasa-ti viata sa vorbeasca (Let Your Life Speak), de Parker J.
Palmer.„Lasa-ti viata sa vorbeasca” este o veche zicala a quakerilor. Poate fi interpretata in felul urmator: Inainte de a spune vietii ce intentionati sa faceti cu ea, ascultati ce intentioneaza ea sa faca cu dumneavoastra. Lasati-va viata sa va spuna ce adevaruri intruchipati, ce valori reprezentati.Viata nu este reprezentata numai de punctele forte si de virtuti.
Daca va veti lasa viata sa vorbeasca despre lucruri pe care doriti sa le auziti, despre lucruri pe care le-ati spune bucurosi si altora, trebuie s-o lasati sa vorbeasca si despre lucruri pe care nu vreti sa le auziti si pe care nu le-ati spune nimanui, niciodata.Sufletul este asemenea unui animal salbatic: dur, rezistent, inteligent, independent si, totodata, timid. Daca veti da buzna in padure si veti striga dupa acesta, el nu isi va face aparitia. Dar daca sunteti dispusi sa intrati tiptil in padure si sa va asezati in liniste cateva ore, la radacina unui copac, s-ar putea sa vedeti, cel putin cu coada ochiului, pretioasa creatura pe care o asteptati.Ideea de „vocatie” este, de cele mai multe ori, emisa intr-un mod deficitar.
Vocatia sau chemarea nu vine de la o voce din afara individului, o voce cu exigente morale, care cere ca individul sa devina ceva ce nu este inca: cineva diferit, cineva mai bun, cineva aflat dincolo de limitele lui.Chemarea dumneavoastra cea mai profunda reprezinta evolutia catre propria individualitate autentica, chiar daca aceasta coincide sau nu cu o imagine a persoanei care ar trebui sa fiti.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Parker J. Palmer

Carti Editura ACT SI POLITON

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Lasa-ti viata sa vorbeasca de Parker J. Palmer

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Lasa-ti viata sa vorbeasca de Parker J. Palmer? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *