Leadership Autentic

Autor: Bill George, Herminia Ibarra, Rob Goffee, Gareth Jones
Editura: Litera
Categorie: Psihologie
Produs: Leadership Autentic
ID produs: 9786063332531

Leadership Autentic de Bill George, Herminia Ibarra, Rob Goffee, Gareth Jones – Descriere

Ce inseamna sa fii tu insuti la munca? Ca lider, cum ajungi la echilibrul perfect dintre vulnerabilitate si autoritate? Cartea explica rolul autenticitatii in conducerea inteligenta emotional. Vei invata cum sa-ti descoperi sinele autentic, cand sunt potrivite raspunsurile emotionale, cum iti poate face rau conformarea la anumite standarde si cand trebuie sa simti ca nu esti autentic. Seria Inteligenta emotionala prezinta scrieri esentiale despre partea umana a vietii profesionale, stranse din paginile revistei Harvard Business Review.
Fiecare carte din serie ofera studii ale caror rezultate au fost dovedite care ne arata modul in care emotiile au impact asupra vietii noastre, sfaturi practice pentru gestionarea persoanelor si a situatiilor dificile si eseuri despre ceea ce inseamna sa te preocupe bunastarea ta emotionala la lucru. Sursa de inspiratie si de sfaturi practice, aceste carti descriu abilitatile sociale critice a fi stapanite de profesionistii ambitiosi.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Bill George

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Psihologie

One thought on “Leadership Autentic de Bill George, Herminia Ibarra, Rob Goffee, Gareth Jones

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *