Lectii periculoase

Autor: Alissa Nutting
Editura: Trei
Categorie: Fictiune
Produs: Lectii periculoase
ID produs: 9786064006172

Lectii periculoase de Alissa Nutting – Descriere

Celeste Price are 26 de ani, este frumoasa, desteapta si maritata cu un barbat chipes si bogat. Cand incepe sa predea engleza la un liceu din Tampa, secretul ei intunecat iese la iveala. Are o singura obsesie sexuala: baietii la pubertate.
Dupa inceperea anului scolar, Celeste il alege pentru jocul ei sexual pe Jack Patrick, un licean linistit si ganditor, cazut in admiratia profesoarei sale. Cand frenezia ei sexuala scapa de sub control, nimfomana Celeste ocoleste fiecare obstacol cu istetime si nerusinare pentru a-si indeplini unicul scop: propria placere. Lectii periculoase este o explorare senzuala si seriocomica, in stil American Psycho, a relatiei uneori complicate dintre profesori si elevi.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alissa Nutting

Carti Editura TREI

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Lectii periculoase de Alissa Nutting

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Lectii periculoase de Alissa Nutting? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *