Legaturi

Autor: Alexandre Testa
Editura: Smart Publishing
Produs: Legaturi
ID produs: 9786068823065

Legaturi de Alexandre Testa – Descriere

Apartinand unui foarte tanar autor, Alexandre Testa, romanul Legaturi surprinde realist viata de liceu, anturajele, o viata de noapte neobisnuita, relatiile si micile idile din care personajul principal se infrupta cu regularitate. E lumea vazuta prin ochii unui playboy ce nu isi poate depasi conditia pentru a se regasi. E iubire, viata, sex, euforie.
Sunt oameni, situatii, placeri si suferinta.„Scris intr-o maniera nesofisticata, usor de lecturat, romanul Legaturi are meritul de a face din erotismul omniprezent o poveste, de o naturalete uimitoare, prin imagini succinte si prin cuvinte, a dorintei care duce o persoana, posesoare de taine si vreri, la intalnirea cu o alta persoana, chiar folosindu-se de mijloace specifice cliseelor pornografice, cu prezentarea unor acte sexuale brute, dar mentinand o tenta de umanitate, unde exista sentimente, nu doar porniri erotice primitive.Personajele lui Alexandre Testa sunt tinerii zilelor noastre, cu preocuparile date de iminenta bacului, de nazuinta de a deveni actori sau doar angajati la Mac Donalds, si se numesc asa cum se numesc vecinii nostri de varsta lor, copiii nostri, fratii nostri mai mici : Robert, Ana, Delia, Giulia, Raluca sau Vlad si graviteaza inlauntrul reperelor comune date de Gara de Nord, Mall-ul Vitan sau orasul Roman. Ei au limbajul argotic auzit peste tot, pe strada, in metrou, in parcuri si isi duc obsesiile, temerile (exprimate sau numai banuite), neimplinirile prin locurile populate de cei de seama lor, prin taverne sau pub-uri, La Heaven sau Bamboo, si se indragostesc mereu. Iar sexualitatea (uneori sub forma unor refulari) nu e esentiala, cu toata abundenta din paginile romanului.
I-am spus ca, atunci cand pasiunea dintre doi oameni devine intensa, sexul intervine pentru a impartasi niste emotii. Intervine pentru a desavarsi legatura. I-am spus ca sexul ca act nu e prea important pentru mine, ci trairea unor emotii sau inchegarea unei legaturi, spune autorul undeva.“Mihail Soare

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alexandre Testa

Carti Editura SMART PUBLISHING

Carti din categoria

One thought on “Legaturi de Alexandre Testa

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Legaturi de Alexandre Testa? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *