Legaturi de singe - Povestea Ioanei

Autor: Aurora Liiceanu
Editura: Polirom
Categorie: Psihologie
Produs: Legaturi de singe – Povestea Ioanei
ID produs: 9789734637812

Legaturi de singe – Povestea Ioanei de Aurora Liiceanu – Descriere

O poveste cutremuratoare despre destinul unei femei si viata in inchisoare La prima vedere, Ioana, zisa Biba, este o femeie obisnuita. Inca tinara, energica, se ocupa de casa si de iubitul bolnav. Ea are insa o poveste cutremuratoare: in urma cu mai multi ani, si-a ucis in bataie fratele.
Ce anume a impins-o la acest gest? A fost un simplu impuls sau urmarea unei copilarii marcate de abuzuri? Ioana crede ca un moment esential i-a schimbat destinul – cel in care si-a invitat fratele mai mare sa locuiasca impreuna. Stie ca este vinovata, dar nu pare sa aiba remuscari pentru raul pe care l-a facut. Pornind de la povestea ei, Aurora Liiceanu schiteaza un tablou realist al vietii in inchisoare si incearca sa stabileasca daca exista un ‘cod genetic&’ al criminalilor sau daca faptele acestora sint rezultatul educatiei si al conjuncturii.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Aurora Liiceanu

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Psihologie

One thought on “Legaturi de singe – Povestea Ioanei de Aurora Liiceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *