Legea nr.51 din 1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat si legislatie conexa ed.2

Editura: Universul Juridic
Categorie: Drept
Produs: Legea nr.51 din 1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat si legislatie conexa ed.2
ID produs: 9786063903120

Legea nr.51 din 1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat si legislatie conexa ed.2 – Descriere

Legea nr.51 din 1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat si legislatie conexa ed.2, editura Universul Juridic: Culegerea tiparita pe hartie alba de calitate superioara prezinta o selectie a celor mai importante 15 acte normative care reglementeaza profesia de avocat (inclusiv examenele precum cele de primire in profesie, definitivat etc.). INCLUDE:- Legea nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat- Statutul profesiei de avocat- Codul deontologic al avocatului roman- Codul deontologic al avocatilor din Uniunea Europeana- Protocolul privind stabilirea onorariilor cuvenite avocatilor pentru furnizarea serviciilor de asistenta judiciara in materie penala, pentru prestarea, in cadrul sistemului de ajutor public judiciar, a serviciilor de asistenta judiciara si/sau reprezentare ori de asistenta extrajudiciara, precum si pentru asigurarea serviciilor de asistenta judiciara privind accesul international la justitie in materie civila si cooperarea judiciara internationala in materie penala- Legea nr.
72/2016 privind sistemul de pensii si alte drepturi de asigurari sociale ale avocatilor- Statutul Casei de Asigurari a Avocatilor- Hotararea nr. 209/2017 privind adoptarea Regulamentelor tematice ale CAA- Regulamentul de organizare si functionare a comisiilor de disciplina din cadrul U.N.B.R.- Regulamentul privind organizarea si functionarea comisiilor de cenzori din sistemul U.N.B.R.- Regulamentul de organizare si functionare a U.N.B.R. si de desfasurare a sedintelor Consiliului U.N.B.R.- Regulamentul privind utilizarea cardului de identitate CCBE pentru legitimare de catre avocatii definitivi din Romania- Regulamentul-cadru pentru organizarea, functionarea si atributiile serviciilor de asistenta judiciara ale barourilor- Hotararea nr.
367/2018 pentru republicarea in forma consolidata a Regulamentului – cadru privind organizarea examenului de primire in profesia de avocat si admitere in cadrul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (in vederea dobandirii titlului profesional de avocat stagiar) si de primire in profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat in alte profesii juridice- Hotararea nr. 368/2018 privind organizarea examenului de primire in profesie

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura UNIVERSUL JURIDIC

Carti din categoria Drept

One thought on “Legea nr.51 din 1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat si legislatie conexa ed.2

  1. Legea nr.51 din 1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat si legislatie conexa ed.2 de merită citită?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *