1 / 2

2 / 2Autor: Alexandru Mitru
Editura: Cartea Romaneasca
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Legendele Olimpului: Zeii
ID produs: 9789732333761

Legendele Olimpului: Zeii de Alexandru Mitru – Descriere

Chiar Zeus… cat e Zeus de mare si puternic… cat poate el supune pe ceilalti zei cu pumnul cel incarcat de fulger…
si totusi Afrodita i-a tulburat simtirea. L-a facut si pe dansul, stapan atotputernic, sa-si paraseasca tronul si, ametit, s-alerge, din Olimp, preschimbat in taur, vultur, cuc sau alte animale, de-a ras o lume-ntreaga.Textul acestei editii il urmareste indeaproape pe acela al volumului publicat in 1973 de Editura Ion Creanga. In unele cazuri, grafia numelor a fost modificata in acord cu dictionare de mitologie sau enciclopedice.In aceeasi serie: Din marile legende ale lumii.
Volumul IDin marile legende ale lumii. Volumul al II-leaLegendele Olimpului: EroiiLegenda valaha: Sageata capitanului IonLegenda valaha: Vulturii de focLegenda valaha: Stralucitoarea sabieIntoarcerea lui NeghinitaPovesti cu talcCalatoriile lui Fat-Frumos

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alexandru Mitru

Carti Editura CARTEA ROMANEASCA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.