1 / 2

2 / 2Autor: Walter M. Miller, Jr
Editura: Paladin
Categorie: Fictiune
Produs: Leibowitz
ID produs: 9786068673769

Leibowitz de Walter M. Miller, Jr – Descriere

Indoiala nu este totuna cu negatia.Indoiala este un instrument redutabil, care trebuie folosit in cercetarea istoriei.In lumea de cosmar postapocaliptic, in care oamenii reinvie lumina cunoasterii, descoperirile stiintifice si tehnologice sunt pazite cu grija de calugari dedicati studierii si pastrarii relicvelor Sfantului Isaac Liebowitz. Intr-o epoca terifianta a beznei si a decaderii, obiectele acestea ar putea fi cheia pentru mantuirea omenirii.Cum va avea loc schimbarea?Din nefericire, la fel cum apar toate schimbarile. Prin violenta si revolta, prin foc si furie dezlantuita, fiindca nicio transformare a lumii nu are loc in mod pasnic.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Walter M. Miller

Carti Editura PALADIN

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Leibowitz de Walter M. Miller, Jr

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Leibowitz de Walter M. Miller? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *