1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Orlando Balas
Editura: Polirom
Categorie: Limbi straine
Produs: Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular
ID produs: 9789734677795

Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular de Orlando Balas – Descriere

Cartea se adreseaza celor ce doresc sa-si perfectioneze cunostintele practice de limba germana si poate fi folosita ca material auxiliar in paralel cu orice manual sau curs teoretic. Exercitiile vizeaza cele mai importante aspecte de gramatica si vocabular, ajutind la formarea unor reflexe de exprimare corecta. Gradul lor de dificultate creste in mod treptat pe parcursul fiecarui capitol si al intregii lucrari, iar cheia exercitiilor permite sa se verifice corectitudinea rezolvarilor.
Numeroasele tabele si sinteze, ca si vocabularul uzual sint utile pentru intelegerea si stapinirea regulilor de baza ale limbii germane.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Orlando Balas

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Limbi straine

One thought on “Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular de Orlando Balas

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular de Orlando Balas? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *