Locuire si neasezare

Autor: Teodor Gheorghiu
Editura: Paideia
Categorie: Arta, arhitectura
Produs: Locuire si neasezare
ID produs: 9789735961039

Locuire si neasezare de Teodor Gheorghiu – Descriere

Teodor O. Gheorghiu, absolvent al Institutului de Arhitectura „Ion Mincu” din Bucuresti, este profesor la Facultatea de Arhitectura din Timisoara. Spirit riguros, bine instruit, cercetator profund, arh.
Teodor O. Gheorghiu semneaza numeroase articole, comunicari stiintifice, carti, in incercarea de a inova maniera de cercetare si de a obtine rezultate inedite – proiecte, documentatii de arhitectura si urbanism. Preocupat de statutul spatiului, al oraselor si arhitecturilor in pragul globalizarii, ne ofera o evaluare complexa a traditiei dintr-un spatiu sau loc anume, ca element de conjunctie cu vechile practici si principii de organizare a mediului, considerand ca traditia, corect asumata, poate deveni reperul unei vieti normale, integrate legilor cosmice si mediului terestru.
Volumul este necesar deopotriva arhitectului, cat si celor pentru care locul in care traiesc este un prilej de meditatie si permanente intrebari.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Teodor Gheorghiu

Carti Editura PAIDEIA

Carti din categoria Arta, arhitectura

One thought on “Locuire si neasezare de Teodor Gheorghiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *