Logica Creatiei Divine

Autor: Constantin Portelli
Editura: Neverland
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Logica Creatiei Divine
ID produs: 9786068390666

Logica Creatiei Divine de Constantin Portelli – Descriere

Universul, parte a creatiei divine, implica: organizarea cosmosului, aparitia vietii, evolutia biologica, geneza fiintelor inteligente (oamenii) si progresul cunoasterii umane si al altor fiinte inteligente. Este imposibil sa admiti ca un program atat de sofisticat a fost realizat doar de forte materiale, ce au actionat intamplator, asa cum procedeaza oamenii de stiinta moderni. Este nevoie de o interpretare noua bazata pe principiul unui univers inteligent proiectat si calauzit informational.
Aceasta interpretare conecteaza stiinta cu religia si unifica religiile intr-o Religie Universala. Ea releva Logica Creatiei Divine.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Constantin Portelli

Carti Editura NEVERLAND

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Logica Creatiei Divine de Constantin Portelli

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Logica Creatiei Divine de Constantin Portelli? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *