Lumea incepe cu mine!

Autor: Lucia Demetrius
Editura: Hoffman
Categorie: Fictiune
Produs: Lumea incepe cu mine!
ID produs: 9786064606464

Lumea incepe cu mine! de Lucia Demetrius – Descriere

„Seara, pe balcon, Raluca priveste noaptea instelata, si suedezul o priveste si el de pe balconul lui, fumand o tigara dupa alta, indraznind si neindraznind sa-si mute privirea pe doamna zvelta ca o caprioara, neagra, subtire, cu mari ochi oblici, de smoala, care sta singura, melancolica parca, in balconul ei. L-a privit adineauri, sau i s-a parut lui? Ar accepta vreodata sa-i faca portretul? Daca l-ar recomanda cineva poate ca ar accepta. Dar doamna e singura de tot, cine ar putea sa-l prezinte? A suspinat! Poate ca are vreo durere, un doliu recent, poate ca are nevoie de ajutor.
Cum sa-ti oferi sprijinul unei fapturi atat de salbatice, atat de izolate, si dintr-o casa buna, cum se vede dupa tinuta si imbracamintea ei? Pictorul se zbuciuma si i se pare ca niciodata n-a dorit mai aprins sa faca portretul cuiva, sa dezlege misterul care invaluie o femeie delicata si bizara…”

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Lucia Demetrius

Carti Editura HOFFMAN

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Lumea incepe cu mine! de Lucia Demetrius

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *