Autor: Lucia Demetrius
Editura: Hoffman
Categorie: Fictiune
Produs: Lumea incepe cu mine!
ID produs: 9786064606464

Lumea incepe cu mine! de Lucia Demetrius – Descriere

„Seara, pe balcon, Raluca priveste noaptea instelata, si suedezul o priveste si el de pe balconul lui, fumand o tigara dupa alta, indraznind si neindraznind sa-si mute privirea pe doamna zvelta ca o caprioara, neagra, subtire, cu mari ochi oblici, de smoala, care sta singura, melancolica parca, in balconul ei. L-a privit adineauri, sau i s-a parut lui? Ar accepta vreodata sa-i faca portretul? Daca l-ar recomanda cineva poate ca ar accepta. Dar doamna e singura de tot, cine ar putea sa-l prezinte? A suspinat! Poate ca are vreo durere, un doliu recent, poate ca are nevoie de ajutor.
Cum sa-ti oferi sprijinul unei fapturi atat de salbatice, atat de izolate, si dintr-o casa buna, cum se vede dupa tinuta si imbracamintea ei? Pictorul se zbuciuma si i se pare ca niciodata n-a dorit mai aprins sa faca portretul cuiva, sa dezlege misterul care invaluie o femeie delicata si bizara…”

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Lucia Demetrius

Carti Editura HOFFMAN

Carti din categoria Fictiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *